6. slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki

27 Maj, 2024
6. slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki

22. in 23. maja je v Mariboru potekala 6. slovenska konferenca o vzdrževanju v elektroenergetiki, kjer so bili predstavljeni najnovejši domači in mednarodni trendi ter prakse vzdrževanja elektroenergetskih naprav, objektov in opreme.

Strokovnjaki iz elektroenergetskega sektorja so v svojih strokovnih referatih in predavanjih predstavili uveljavljene prakse in novosti, vezane na vzdrževanje v prenosu, distribuciji in proizvodnji električne energije.

Na konferenci, ki je bila letos prvič izvedena v dvodnevnem formatu, je sodeloval tudi Andraž Hribar iz družbe HESS. Predstavil se je z dvema referatoma, in sicer:

 

Za več informacij o letošnji konferenci obiščite uradno stran skupnosti CIGRE CIRED**: 6. SLOVENSKA KONFERENCA O VZDRŽEVANJU V ELEKTROENERGETIKI - Slovensko združenje elektroenergetikov (cigre-cired.si)

 

 

**CIGRE in CIRED sta vodilni globalni skupnosti z namenom sodelovanja in povezovanja strokovnjakov na področju svetovne elektroenergetike. Slovensko združenje CIGRE-CIRED je bilo ustanovljeno leta 1992 in je lokalno predstavništvo CIGRE in CIRED skupnosti v Sloveniji.