Ker nimamo vsi enakih možnosti …

13 Jun, 2019
Ker nimamo vsi enakih možnosti …

Priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak se je letos že petič odpravil na pot po Sloveniji, da bi omogočil čim več otrokom, ki jim starši tega ne morejo privoščiti, čofotanje v morju. S svojim kvadrociklom je v torek, 11. junija, v okviru akcije Deželak Junak prikolesaril v Brežice, kjer smo ga pozdravili tudi zaposleni družbe HESS.

Večini od nas je samoumevno, da gremo vsaj enkrat na leto na oddih na morje, mnogo pa je takšnih, ki so za morje le slišali in si ga žal ne morejo privoščiti. Ko smo v družbi HESS slišali za omenjeno Deželakovo akcijo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje, smo sklenili, da z donacijo pomagamo priklicati nasmehe na otroške obraze tudi mi.  

V družbi HESS se zavedamo odgovornosti do širše družbene skupnosti, zaposlenih, njihovih družin, lokalnih skupnosti in okolja, v katerem aktivno delujemo in ga na določen način sooblikujemo, zato se s finančno podporo vključujemo v različne projekte, ki omogočajo napredek in večjo kakovost življenja prebivalcev na področju našega delovanja. Če le lahko, podpiramo široko in dolgoročno zastavljene družbeno koristne projekte, zato smo z veseljem sodelovali tudi v tej junaški akciji.

"Tisti, ki jemljejo, po navadi niso srečni, srečni so tisti, ki dajejo." Dr. C. H. Burr